foto

26-04-2013 Vooraankondiging eindcongres: ‘De toekomst van Integraal Samenwerken’

Het Programma Integraal Samenwerken wordt op woensdag 18 september 2013 publiekelijk afgesloten met een eendaags congres. Tijdens dit eindcongres zullen keynote speakers van IHC Merwede en Damen Shipyards hun visie geven op de toekomst van samenwerken in de maritieme keten. Onderwerpen als internationalisering, verticale en horizontale integratie en IPR zullen daarbij aan bod komen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt het congres gehouden in Alblasserdam bij Cultureel Centrum Landvast.

De deelnemers presenteren ook de projectresultaten van Integraal Samenwerken. In de middag worden per project parallelsessies gehouden om het geschetste toekomstbeeld verder vorm te geven en daarmee inhoudelijk richting te geven aan de toekomst van Integraal Samenwerken. 

Het Integraal Samenwerken eindcongres is niet alleen toegankelijk voor deelnemers van Programma Integraal Samenwerken, maar staat open voor de gehele maritieme sector. Nadere informatie hierover volgt in de komende nieuwsbrieven.


Copyright 2009 © Integraal Samenwerken