foto

28-03-2013 Infocafé 3D informatiewijzer in de praktijk op 23 mei

Op donderdag 23 mei 2013 wordt bij Damen Shipyards in Gorinchem een informatiemiddag georganiseerd over de 3D informatiewijzer in de praktijk. Een werf en een toeleverancier laten zien hoe zij de 3D informatiewijzer inzetten om hun processen te verbeteren. Daarnaast presenteren softwareleveranciers de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun viewers.
 
Binnen project P6 3D informatiewijzer is het doel om te komen tot één bron voor alle relevante informatie. Of het nu gaat om inkoopinformatie, technische informatie, planningsinformatie, tekeningen of het 3D-model, alles moet te vinden zijn in de 3D informatiewijzer. Alle informatie moet bovenal aan elkaar gelinkt worden, zodat deze ook terug te vinden is onder het object waarnaar gezocht wordt.
 
Tijdens dit infocafé wordt teruggeblikt op en vooruit gekeken naar de inspanningen om de 3D informatiewijzer in de praktijk actief te krijgen. IHC Piping/IHC Metalix en Damen Schelde Naval Shipbuilding vertellen waarom ze begonnen zijn met de 3D informatiewijzer en presenteren hun ervaringen tot nu toe. Daarnaast laten NCG-Cadmatic en AVEVA de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van hun viewers.
 
Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats bij Damen Shipyards in Gorinchem en duurt van 15.00- 17.00 uur, met aansluitend een borrel. U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw NAW-gegevens te sturen aan Martijn van Loenen, projectleider P6, e-mail: m.vanloenen@integraalsamenwerken.nl onder vermelding van “aanmelding infocafé”.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken