foto

19-02-2013 Nuttige tips en herkenning bij tweede bijeenkomst kennismanagement

Tijdens de tweede bijeenkomst op woensdag 13 februari jl. werd uitvoerig gediscussieerd en praktijkkennis uitgewisseld over kennismanagement. De bijeenkomst van de sector brede community of practice vond plaats bij Van der Velden Marine Systems in Krimpen aan de Lek.

De bijeenkomst werd dit keer niet alleen door mensen uit de maritieme sector zelf bijgewoond, ook vertegenwoordigers van andere sectoren hadden zich aangemeld. Tijdens de bijeenkomst sprak Koen Beelen van Co-Capacity over het opzetten van een goede kennismanagementstrategie.
Edwin van Buren van Van der Velden Marine Systems gaf inzicht in de vele uitdagingen van kennismanagement die in het bedrijf spelen en de manier waarop er mee omgegaan wordt. Met name de uitdaging om ervaringen uit de gebruiksfase van een product te benutten om een ontwerp te verbeteren, bleek bij veel aanwezigen te spelen. Dit leverde uitgebreide discussies op, zowel tijdens de lezing als naderhand bij de borrel.
 
Ook meepraten over kennismanagement? Elke drie maanden wordt een bijeenkomst van de kennismanagement community georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden, geef je dan vrijblijvend op bij Robert Hekkenberg, e-mail: r.g.hekkenberg@tudelft.nl.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken