foto

15-11-2012 Infocafé RFID projectmanagement-tools in de scheepsbouw

Op donderdag 6 december aanstaande wordt bij Econosto een informatiebijeenkomst georganiseerd over RFID projectmanagement-tools.  In de afgelopen tijd is voor een proof of concept bij Damen Schelde een eerste toepassing gemaakt voor voortgangsregistratie aan boord van het JSS project en in de magazijnen van de werf. Met deze projectmanagement-tool worden de gebruiksvoordelen van RFID toegepast.
 
Hierbij valt te denken aan tijdsbesparing op het gebied van voor logistiek en administratie, maar ook voor projectmanagement en procesbeheersing.  Er is beter inzicht mogelijk in bijvoorbeeld projectvoortgang, doorlooptijden, subcontractors en voorraadbeheer. Verder is een proof of concept in ontwikkeling bij Econosto waarbij dezelfde techniek wordt ingezet voor het efficiënt en nauwkeurig scannen van leveringen aan klanten. In deze bijeenkomst willen we graag de ervaringen delen en een vooruitblik werpen op verdere mogelijkheden.
 
Programma
15.00 uur Inloop en ontvangst
15.30 uur Opening door Econosto Nederland
15.40 uur Stand van zaken Integraal Samenwerken door Ubald Nienhuis
16.10 uur RFID ontwikkelingen bij Damen Schelde door Rob Coremans, Frank Verhelst en Marco de Poorter
16.40 uur RFID ontwikkelingen bij Econosto door Herman Schot
17.00 uur Toekomstbeeld en mogelijke vervolgprojecten door Willem Molenaar
17.10 uur Afsluiting
17.15 uur - 18.00 uur Borrel
 
Locatie
Cypresbaan 63,
2908 LT Capelle a/d IJssel
 
Aanmelden
Deelname aan de informatiebijeenkomst is gratis. U kunt zich tot uiterlijk 3 december aanmelden door een e-mail met uw NAW-gegevens te sturen aan Pieter ‘t Hart, e-mail: p.thart@integraalsamenwerken.nl.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken