foto

26-09-2012 P8 Nieuwe Informatie Adapter Client beschikbaar

In de afgelopen periode is de Informatie Adapter voorbereid op het communiceren van planningsinformatie. Dit maakt het mogelijk om de Informatie Adapter in te zetten voor de fase waarin planningsinformatie wordt afgestemd. De inzetbaarheid van de adapter is hiermee opnieuw vergroot.
 
De nieuwe Informatie Adapter Client, waaraan de afgelopen maanden is gewerkt, is nagenoeg klaar voor gebruik. Het projectteam heeft goed geluisterd naar de gebruikers van de bestaande client en heeft op basis daarvan vooral gelet op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Naast een grote verbetering in gebruiksgemak is de implementatie van de client vereenvoudigd. De onderliggende technische architectuur is zodanig gewijzigd dat deze minder eisen stelt aan bestaande technische infrastructuren. Functioneel is de nieuwe client op hetzelfde niveau als de bestaande client.
 
Voor meer informatie over P8 Informatie Adapter kunt u contact opnemen met Gerrit Alblas, Projectleider P8, e-mail: g.alblas@integraalsamenwerken.nl.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken