foto

28-08-2012 Implementatieplannen voor de 3D informatiewijzer

Eén applicatie waarin alle beschikbare informatie eenvoudig toegankelijk is. Binnen P6 is geconcludeerd dat dit concept werkt en binnen handbereik is. De 3D informatiewijzer vergroot het inzicht in de aanwezige informatie en maakt deze sneller vindbaar. Damen Schelde is inmiddels begonnen met de implementatie van de 3D informatiewijzer en IHC Merwede heeft besloten hiermee door te gaan.
 
Voor bedrijven die nog twijfelen om te beginnen met implementeren, wordt nu een generiek projectplan uitgewerkt. Dit plan is opgebouwd uit werkpakketten met bijbehorende deliverables, beginnend bij een business case en eindigend bij training en support voor gebruikers. Op basis van dit projectplan kan een werkelijke planning voor de implementatie van de 3D informatiewijzer worden opgezet. Het is natuurlijk mogelijk werkpakketten te verwijderen of toe te voegen, naar gelang noodzakelijk voor de specifieke bedrijfssituatie. Op deze manier wordt zowel de toegang naar informatie eenvoudig gemaakt, als de weg om daar te komen.
 
Voor meer informatie over P6 kunt u contact opnemen met Martijn van Loenen, Projectleider P6, e-mail m.vanloenen@integraalsamenwerken.nl

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken