foto

15-03-2010 Informatiebijeenkomst Procesbeheersing trekt 80 bezoekers

Op 11 maart jl. vond bij IHC Merwede in Kinderdijk een informatiebijeenkomst plaats over P5 Procesbeheersing. De bijeenkomst werd geopend door Goof Hamers (President Directeur IHC Merwede) die het belang van Integraal Samenwerken in de maritieme sector benadrukte.

Vervolgens presenteerde Ubald Nienhuis (programmamanager Integraal Samenwerken) in vogelvlucht de 11 projecten van het programma.

Reinier Rijke (General Manager Productie IHC Merwede) benadrukte de urgentie van het optimaliseren van de bedrijfsprocessen met het oog op de internationale concurrentie, waarna Jeroen Pruyn (TU Delft) met de prikkelende stelling dat "geen enkele planning klopt" de luisteraars uitlegde wat P5 Procesbeheersing doet om dit probleem te beheersen.

Tot slot demonstreerden Kees Meijer (TU Delft) en John Klooster (IHC Krimpen Shipyard) een softwaretool om het integrale planningsproces te ondersteunen. Met bijna 80 bezoekers, informatieve presentaties en levendige discussies was het een succesvolle bijeenkomst.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken