foto

01-06-2010 HVAC-pilot gestart

Op 21 mei is een Heating, Ventilation en Airconditioning (HVAC)-pilot binnen project P6 3D informatiewijzer van start gegaan.

In samenwerking met Aveva (leverancier van ontwerpsoftware) is een uitrol van het programma Aveva Net bij IHC Merwede, Bakker Sliedrecht Electro Industrie en Johnson Controls Systems & Service gepresenteerd. Tijdens de pilot is onderzocht of Aveva Net voldoet aan de eisen die zijn gesteld binnen de 3D informatiewijzer. De 3D informatiewijzer ontsluit data en documenten die binnen een bedrijf beschikbaar zijn via 2D-tekeningen en een 3D-model. De pilot loopt tot eind september 2010 en is de eerste in een serie van drie.

Aveva Net is een oplossing voor lifecycle information management. Door middel van een webbased portal kan toegang verleend worden tot diverse vormen van data en documenten. De portal kan op een veilige en applicatieonafhankelijke manier ingericht worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn van Loenen, Projectleider P6, e-mail: m.vanloenen@integraalsamenwerken.nl

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken