foto

15-09-2010 Integraal Samenwerken op Aveva World Summit

Op woensdag 6 oktober a.s. geven Martijn van Loenen (Projectleider P6 Integraal Samenwerken) en Frank Dekker (IHC Merwede) een gezamenlijke presentatie op het Aveva World Summit in Amsterdam. Het thema van de conferentie is Engage - Inspire - Deliver.
 
Tijdens de conferentie worden vanuit het Programma Integraal Samenwerken de eerste resultaten van de Aveva-pilot in het project P6 3D-informatiewijzer getoond. Belangrijke functionaliteiten waaraan de 3D-informatieviewer dient te voldoen zijn het toevoegen van aantekeningen en correcties op digitale tekeningen en de mogelijkheden voor datamining in de bij bedrijven bestaande informatiesystemen. Hierbij staat het visualiseren van informatie in het 3D-model centraal.
 
In deze pilot wordt bekeken of Aveva NET voldoet aan de gewenste functionaliteit. Er is bij IHC Merwede, Bakker Sliedrecht, Johnson Controls en IHC Piping onderzocht of het softwarepakket Aveva NET gekoppeld kan worden aan bestaande Enterprise Resource Planning (ERP)-systemen. Voor meer informatie over de Aveva World Summit en het seminarprogramma zie www.avevaworld.com

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken