foto

31-01-2011 Hoge opkomst bij het symposium Kennismanagement

Op 13 december 2011 is er een symposium over kennismanagement georganiseerd bij Damen Shipyards in Gorinchem. Ruim zeventig geïnteresseerden uit de maritieme sector waren aanwezig om zich te informeren over belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot kennismanagement.
 
Na een introductie over kennismanagement door Hans Berends van de TU Eindhoven spraken Iason Onassis van Philips Innovation Services, Han van den Bremer van de High Tech Automotive Campus en André Steenhuis van Allseas Engineering over de stappen die hun organisaties hebben gezet om kennismanagement daadwerkelijk toe te passen in hun organisaties. Na een laatste presentatie over de ontwikkelingen binnen het Programma Integraal Samenwerken door Rob de Gaaij van Damen Schelde Naval Shipbuilding werd het symposium afgesloten met een levendige discussie onder leiding van Koen Beelen van Co-Capacity.
 
Voor meer informatie over project P3 Kennismanagement kunt u contact opnemen met Robert Hekkenberg, email: r.hekkenberg@integraalsamenwerken.nl.
   
Klik hier voor de presentaties. 

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken