foto

27-02-2011 Conoship sluit zich aan bij Integraal Samenwerken

Conoship International BV heeft zich aangesloten bij het programma Integraal Samenwerken. Conoship is een bekend ontwerp- en adviesbureau voor de maritieme industrie. De ontwerpen van Conoship voor de Short Sea Shipping staan wereldwijd bekend.

Conoship beschouwt zich als wereldmarktleider in dit segment met circa 2.000 varende schepen die gebaseerd zijn op Conoship ontwerpen. Deze klantspecifieke ontwerpen worden ontwikkeld met de meest innovatieve ontwerpgereedschappen en Conoship heeft enthousiast bijgedragen aan het INNOVERO-project. Ontwerpen van Conoship bieden optimale technische en economische oplossingen met steeds een focus op minimale emissies en brandstofverbruik.

Deelname aan het programma is volgens Guus van der Bles, directeur van Conoship International een belangrijke stap om in het ontwerpstadium tot een betere samenwerking tussen bedrijven in de keten te komen. Conoship zal vanwege haar specifieke kennis en ervaring in het ontwerp en de engineering van schepen een actieve bijdrage leveren aan project P2 Productdefinitie. Conoship is het zeventiende bedrijf dat deelneemt aan het Programma Integraal Samenwerken.

 
Klik hier voor meer informatie over Conoship.

Copyright 2009 © Integraal Samenwerken