foto

27-02-2011 Proofs of Concept in 4D Voortgangsregistratie

Integraal Samenwerken richt zich in 2012 op het opzetten van faciliteiten om 'proofs of concept' met RFID te faciliteren bij geïnteresseerde deelnemers. Gedurende langere periodes kan men in de eigen omgeving de RFID technologie uitproberen.

Er is een start gemaakt met de realisatie van een controletool voor verzendingen van werven en toeleveranciers. Hiermee kunnen verzendingen worden gecontroleerd op volledigheid. Ook wordt automatisch geregistreerd wat in welke kratten zit. De eerste tests worden binnenkort gedaan bij Econosto. Ook is een start gemaakt met het vervolgproject voor de voortgangsregistratie aan boord van schepen. Het is de bedoeling dat in de loop van het tweede kwartaal bij Damen Schelde Naval Shipbuilding de voortgang van werkzaamheden aan boord van het in aanbouw zijnde Joint Support Ship (JSS) wordt bijgehouden op handheld computers. Onderaannemers kunnen met deze handhelds de voortgang van hun werkzaamheden aangeven.

Voor meer informatie over 4D Voortgangsregistratie kunt u contact opnemen met Willem Molenaar, Projectleider P7, e-mail: w.molenaar@integraalsamenwerken.nl.


Copyright 2009 © Integraal Samenwerken